IV Bal Przedsiębiorców

23 lutego 2019 r.

Izba Przemysłowo-Gospodarcza w Suwałkach ma zaszczyt zaprosić na IV Bal Przedsiębiorcy

 

Bal odbędzie się 23 lutego 2019 r. o godzinie 20:00 w Hotelu Szyszko***
przy ul. Innowacyjnej 3 w Suwałkach.

W programie:

  • uroczyste powitanie lampką wina musującego,
  • wyśmienita uroczysta kolacja,
  • dania gorące w bufecie szwedzkim,
  • przekąski zimne, mięsne oraz rybne,
  • sałatki warzywne lub mięsne,
  • bufet z ciastami domowego wyrobu, deserami i owocami sezonowymi,
  • fontanna czekoladowa z dodatkami,
  • napoje gazowane i niegazowane: Fanta, Coca – Cola, Sprite, woda gaz. i n/gaz Kropla Beskidu, soki owocowe Cappy,
  • napoje gorące: herbata (czarna, owocowa lub zielona do wyboru), kawa (rozpuszczalna i parzona, kawa z ekspresu do wyboru typu Latte, Espresso, Cappuccino) wraz z dodatkami bufetowymi,
  • "Wsi spokojna, wsi głodna"- dania kuchni polskiej i litewskiej na stole wiejskim z regionalnym napitkiem,
  • całonocna profesjonalna obsługa kelnerska,
  • eleganckie nakrycia bankietowe oraz pokrowce na krzesła,
  • butelkę wina (0,75l) lub wódki (0,5l) na parę.

 

Wyjątkowe wrażenia oraz wspaniałą zabawę zapewni Państwu Zespół Nocny Patrol.

Podczas balu odbędą się:

  • konkursy z nagrodami,
  • konkurs na najlepsze przebranie: wybór Króla i Królowej Balu.

Koszt udziału w Balu: 380,00 zł/ para.

Dodatkowe informacje:

  • Na balu przygotowane będą okrągłe 12 osobowe stoły.
  • Istnieje możliwość przyniesienia własnego alkoholu.
  • W przypadku rezygnacji z rezerwacji w terminie do 14 dni przed imprezą, wpłacona kwota zwrócona zostanie w formie VOUCHER do  wykorzystania w ciągu 3 miesięcy w Hotelu Szyszko***. W przypadku rezygnacji w terminie krótszym niż 14 dni przed imprezą zadatek nie zostaje zwrócony.
  • Wpłaty należy dokonać osobiście w Hotelu Szyszko*** przy ul. Innowacyjnej 3 w Suwałkach gotówką, kartą lub przelewem na konto Hotelu. Preferujemy wpłaty za całą rezerwację.
  • W przypadku dokonania przelewu prosimy w tytule zamieścić informację: "Bal Przedsiębiorców".

    • Dane do przelewu:
      BS Rutka - Tartak O/Suwałki
      92 9367 0007 0010 0005 7323 0002
  • Wystawiamy faktury VAT.

Dokonaj rezerwacji online lub pod numerem telefonu +48 87 565 46 46, 504 467 467.

Do góry