Organizacja wyjątkowych uroczystości to duże przedsięwzięcie, które trzeba dokładnie zaplanować. Najważniejsze jest poczucie zadowolenia Solenizantów, Jubilatów oraz zaproszonych Gości. Aby wydarzenie odbyło się na jak najwyższym poziomie, potrzebne jest doświadczenie w organizacji tego typu uroczystości. Nasza, ponad dwudziestoletnia, praktyka pozwoli Państwu uczcić ten wyjątkowy dzień w przyjaznej atmosferze, nie martwiąc się przy tym o najdrobniejsze szczegóły.
Udogodnienia:
- możliwy dietetyczny obiad dla mamy karmiącej,
- menu wegetariańskie, dziecięce oraz dla osób na innych dietach,
- możliwość skomponowania indywidualnego menu,
- łóżeczko turystyczne dla dziecka do 2 lat, przewijak oraz krzesełko do karmienia dla dziecka,
- bezpłatny dostęp do całorocznej sali zabaw dla dzieci.
Warunki rezerwacji i płatności:
- ostateczne potwierdzenie ilości osób na 7 dni przed terminem przyjęcia,
- wpłata zadatku w wysokości 1000 zł - wliczona zostanie na poczet wartości całego zamówienia,
- czas trwania spotkania przy wyborze pakietu I do 3 godzin,
- czas trwania spotkania przy wyborze pakietu II lub III do 5 godzin,
- czas trwania uroczystości - do godziny 22:00,
- dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi 500 zł,
- alkohol, ciasto, tort, słodycze oraz rybę wędzoną zapewniają Gospodarze spotkania,
- restauracja nie zezwala na wnoszenie własnego jedzenia Gospodarzy, poza wymienionym powyżej,
- wyłącznie Gospodarze imprezy dysponują żywnością pozostałą po przyjęciu.
- Opłata za opakowania do żywności - od 100 zł.
- istnieje możliwość wynajęcia głośnika wolnostojącego – 300 zł.
Dodatkowe informacje:
Konsumpcja:
- dzieci do lat 4 – bezpłatnie; w przypadku potrzeby dostawienia oddzielnego,
odpłatnego krzesła przy stole dla dziecka do lat 4, Gospodarze zobowiązują się
powiadomić Hotel o tym fakcie - płatność wynosi 30% stawki osoby dorosłej. - dzieci do lat 12 – płatna 50% stawki osoby dorosłej.
Informacje i zamówienia:
Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525, e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl
W przypadku imprez okolicznościowych organizowanych w dni świąteczne, takie jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc koszt imprezy wzrasta o 30%.
Oferta ważna do 31.12.2024 r.
Pakiet I
Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z domowym makaronem
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i fetą w sosie z suszonych pomidorów
Sznycel z indyka z jajkiem
Kurczak w sosie szparagowym
Boczek wolno pieczony w sosie malinowym
Kopytka truflowe w maśle szałwiowym
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Surówka z pora i kaparów w sosie jogurtowo-pieprzowym
Zasmażana kapusta z koperkiem w śmietanie.
Deser:
Sezonowe owoce zapiekane pod migdałową kruszonką z lodami waniliowymi
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 180,00 zł/os.
Pakiet II
Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z topinamburu z grzankami i oliwą lubczykową
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pierś z kurczaka w sosie cytrynowym z fasolką edemame
Porchetta w sosie ziołowym
Sandacz w czarnej panierce w sosie orzechowym
Karkówka w sosie cygańskim
Ziemniaki pieczone z cebulką i papryką jalapeno
Karaibska surówka z białej kapusty i ananasa
Buraczki z konserwową papryką
Przekąski i sałatki:
Schab vitello tonnato
Mus z wątróbek drobiowych na grzance z karmelizowaną cebulą
Sałatka minicezar
Śledź z żurawiną w oliwie szczypiorkowej
Boczek sous vide z chutneyem z gruszek
Łosoś gravlax barwiony sokiem z buraka z kwiatami kaparów
Sałatka z cieciorką po indyjsku z pieczonymi marchewkami w sosie miodowym
Wytrawne gofry z pastrami wołowym
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 230,00 zł/os.
Pakiet III
Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z zielonego groszku z wędzonym łososiem
I Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kurczak po polsku faszerowany wątróbką i serduszkami kurzymi
Kotlet po kijowsku z masłem i koprem
Kaczka w sosie agrestowym
Gołąbki z kapusty pekińskiej faszerowane soczewicą i warzywami w sosie kimchi
Sandacz w sosie estragonowym
Ziemniaczane puree aromatyzowane chrzanem
Surówka z buraka z pomarańczą i rukolą
Kiszone warzywa własnej produkcji
II Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pieczeń mięsna z jajkiem w sosie ogórkowym
Schabowy z boczkiem
Kopytka dyniowe
Przekąski i sałatki:
Miniquiche z boczkiem, porem i serem pecorino
Kostki pieczonego ziemniaka wypełnione pastą z łososia
Tatar ze śledzia podany na zielonym jabłku
Minitatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami
Sałatka ze smażonymi boczniakami w sosie szczypiorkowym
Minitortilla z falafelem
Ozorki w sosie tatarskim
Sałatka z karmelizowanym kozim serem, figami i sosem balsamicznym
Kanapeczka z wołowiną, szpinakiem, pomidorkiem suszonym z oliwą truflową
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 270,00 zł/os.