Imprezy integracyjne

urodziny, imieniny, bankiety, spotkania integracyjne, Chrzest Św.

Organizacja wyjątkowych uroczystości to duże przedsięwzięcie, które trzeba dokładnie zaplanować. Najważniejsze jest poczucie zadowolenia Solenizantów, Jubilatów oraz zaproszonych Gości. Aby wydarzenie odbyło się na jak najwyższym poziomie, potrzebne jest doświadczenie w organizacji tego typu uroczystości. Nasza, ponad dwudziestoletnia, praktyka pozwoli Państwu uczcić ten wyjątkowy dzień w przyjaznej atmosferze, nie martwiąc się przy tym o najdrobniejsze szczegóły.

Udogodnienia:

  • możliwy dietetyczny obiad dla mamy karmiącej,
  • menu wegetariańskie, dziecięce oraz dla osób na innych dietach,
  • możliwość skomponowania indywidualnego menu,
  • łóżeczko turystyczne dla dziecka do 2 lat, przewijak oraz krzesełko do karmienia dla dziecka,
  • bezpłatny dostęp do całorocznej sali zabaw dla dzieci.

 

Warunki rezerwacji i płatności:

  • ostateczne potwierdzenie ilości osób na 7 dni przed terminem przyjęcia,
  • wpłata zadatku w wysokości 1000 zł - wliczona zostanie na poczet wartości całego zamówienia,
  • czas trwania spotkania przy wyborze pakietu I do 3 godzin,
  • czas trwania spotkania przy wyborze pakietu II lub III do 5 godzin,
  • czas trwania uroczystości - do godziny 22:00,
  • dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi 500 zł,
  • alkohol, ciasto, tort, słodycze oraz rybę wędzoną zapewniają Gospodarze spotkania,
  • restauracja nie zezwala na wnoszenie własnego jedzenia Gospodarzy, poza wymienionym powyżej,
  • wyłącznie Gospodarze imprezy dysponują żywnością pozostałą po przyjęciu.
  • Opłata za opakowania do żywności - od 100 zł.
  • istnieje możliwość wynajęcia głośnika wolnostojącego – 300 zł.

Dodatkowe informacje:

Konsumpcja:

  • dzieci do lat 4 – bezpłatnie; w przypadku potrzeby dostawienia oddzielnego,
    odpłatnego krzesła przy stole dla dziecka do lat 4, Gospodarze zobowiązują się
    powiadomić Hotel o tym fakcie - płatność wynosi 30% stawki osoby dorosłej.
  • dzieci do lat 12 – płatna 50% stawki osoby dorosłej.

Informacje i zamówienia:
Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525, e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl

W przypadku imprez okolicznościowych organizowanych w dni świąteczne, takie jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc koszt imprezy wzrasta o 30%.

Oferta ważna do 31.12.2024 r.

Pakiet I

Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z domowym makaronem

Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i fetą w sosie z suszonych pomidorów
Sznycel z indyka z jajkiem
Kurczak w sosie szparagowym
Boczek wolno pieczony w sosie malinowym
Kopytka truflowe w maśle szałwiowym
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Surówka z pora i kaparów w sosie jogurtowo-pieprzowym
Zasmażana kapusta z koperkiem w śmietanie.

Deser:
Sezonowe owoce zapiekane pod migdałową kruszonką z lodami waniliowymi

Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.

Cena 180,00 zł/os.

Pakiet II

Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z topinamburu z grzankami i oliwą lubczykową

Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pierś z kurczaka w sosie cytrynowym z fasolką edemame
Porchetta w sosie ziołowym
Sandacz w czarnej panierce w sosie orzechowym
Karkówka w sosie cygańskim
Ziemniaki pieczone z cebulką i papryką jalapeno
Karaibska surówka z białej kapusty i ananasa
Buraczki z konserwową papryką

Przekąski i sałatki:
Schab vitello tonnato
Mus z wątróbek drobiowych na grzance z karmelizowaną cebulą
Sałatka minicezar
Śledź z żurawiną w oliwie szczypiorkowej
Boczek sous vide z chutneyem z gruszek
Łosoś gravlax barwiony sokiem z buraka z kwiatami kaparów
Sałatka z cieciorką po indyjsku z pieczonymi marchewkami w sosie miodowym
Wytrawne gofry z pastrami wołowym

Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.

Cena 230,00 zł/os.

Pakiet III

Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z zielonego groszku z wędzonym łososiem

I Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kurczak po polsku faszerowany wątróbką i serduszkami kurzymi
Kotlet po kijowsku z masłem i koprem
Kaczka w sosie agrestowym
Gołąbki z kapusty pekińskiej faszerowane soczewicą i warzywami w sosie kimchi
Sandacz w sosie estragonowym
Ziemniaczane puree aromatyzowane chrzanem
Surówka z buraka z pomarańczą i rukolą
Kiszone warzywa własnej produkcji

II Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pieczeń mięsna z jajkiem w sosie ogórkowym
Schabowy z boczkiem
Kopytka dyniowe

Przekąski i sałatki:
Miniquiche z boczkiem, porem i serem pecorino
Kostki pieczonego ziemniaka wypełnione pastą z łososia
Tatar ze śledzia podany na zielonym jabłku
Minitatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami
Sałatka ze smażonymi boczniakami w sosie szczypiorkowym
Minitortilla z falafelem
Ozorki w sosie tatarskim
Sałatka z karmelizowanym kozim serem, figami i sosem balsamicznym
Kanapeczka z wołowiną, szpinakiem, pomidorkiem suszonym z oliwą truflową

Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.

Cena 270,00 zł/os.

W przypadku pytań i chęci dokonania rezerwacji zapraszamy do kontaktu:

Agnieszka Makowska Tel. 605 665 525 | E-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl

TOP });