Organizacja wyjątkowych uroczystości to duże przedsięwzięcie, które trzeba dokładnie zaplanować. Najważniejsze jest poczucie zadowolenia Solenizantów, Jubilatów oraz zaproszonych Gości. Aby wydarzenie odbyło się na jak najwyższym poziomie, potrzebne jest doświadczenie w organizacji tego typu uroczystości. Nasza, ponad dwudziestoletnia, praktyka pozwoli Państwu uczcić ten wyjątkowy dzień w przyjaznej atmosferze, nie martwiąc się przy tym o najdrobniejsze szczegóły.
W ramach oferty zapewniamy:
- dania gorące serwowane,
- szeroki wybór wyśmienitych przekąsek: zimne, mięsne, bezmięsne oraz rybne,
- sałatki warzywne lub mięsne,
- możliwość skomponowania indywidualnego menu,
- menu wegetariańskie, dziecięce oraz dla osób na innych dietach,
- napoje gazowane i niegazowane - łącznie 2 l /os.,
- bufet kawowy (kawa, herbata, dodatki bufetowe),
- przechowywanie żywności dostarczonej do obiektu przez Gospodarzy spotkania,
1 dzień przed przyjęciem lub w dniu rozpoczęcia spotkania.
Dodatkowo można zamówić:
- - ciasto domowego wypieku - 100 g/20,00 zł,
- - oprawę muzyczną DJ - 160,00 zł/h,
- - alkohol: wódkę (0,5 l) min. 40,00 zł, wino (0,75 l ) min. 40,00 zł.
Warunki rezerwacji i płatności:
- ostateczne potwierdzenie ilości osób na 7 dni przed terminem przyjęcia,
- wpłata zadatku w wysokości 1 000,00 zł,
- alkohol, ciasto, tort, słodycze oraz rybę wędzoną zapewniają Gospodarze uroczystości,
- restauracja nie zezwala na wnoszenie własnego jedzenia poza wymienionym powyżej,
- wyłącznie Gospodarze imprezy dysponują żywnością pozostałą po przyjęciu. Opłata za usługę pakowania + jednorazowe pojemniki – min. 100,00 zł.
- czas trwania spotkania przy wyborze pakietu I - do 3 godzin,
- czas trwania spotkania przy wyborze pakietu II i III - do 7 godzin (dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi 500,00 zł).
Dodatkowe usługi i informacje:
- kącik dziecięcy z opieką profesjonalnych animatorów posiadających doświadczenie w pracy z dziećmi, którzy zapewnią moc atrakcji najmłodszym Gościom, dbając o komfort pozostałych - cena ustalana indywidualnie, w zależności od ilości dzieci,
- duża fontanna czekoladowa 700,00 zł - powyżej 20 os.,
- czekoladziarka z gorącą czekoladą do picia 7,00 zł/os.
Konsumpcja:
- dzieci do lat 4 – bezpłatna; w przypadku potrzeby dostawienia oddzielnego, odpłatnego krzesła dla dziecka do lat 4 przy stole, Gospodarze zobowiązują się powiadomić Hotel o tym fakcie; (płatność wynosi 30% stawki osoby dorosłej,
- dzieci do lat 12 – płatność 50% stawki osoby dorosłej.
W przypadku imprez okolicznościowych organizowanych w dni świąteczne, takie jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc, koszt imprezy wzrasta o 30%.
Pakiet I
Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z kury z warzywami i kuleczkami Grandine.
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kurczak w białym sosie z pieczarkami i zielonym groszkiem.
Żeberka duszone na kapuście z warzywami.
Panierowany zraz drobiowy z żółtym serem i masłem.
Duszona karkówka z pieczonym jabłkiem, majerankiem i żurawiną.
Ziemniaki gotowane z koperkiem.
Kopytka ziemniaczane z masłem i tymiankiem.
Surówka z marchewki, pora i jabłka.
Surówka z białej kapusty.
Deser:
Puchar lodów z owocami i bitą śmietaną.
Bufet słodko – kawowy:
Owoce sezonowe.
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 135,00 zł/os.
Pakiet II
Zupa serwowana indywidualnie:
Zupa krem z marchwi i batatów, grzanka z ziołowym serkiem.
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Tradycyjny kotlet schabowy.
Marynowana karkówka w sosie własnym z czosnkiem i cebulą.
Golonka duszona w ciemnym piwie i sosie BBQ.
Kotlet z indyka i szynki wieprzowej z cukinią i marchewką.
Ziemniaki tłuczone z okrasą.
Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka.
Surówka z marchewki i selera.
Przekąski i sałatki:
Karkówka pieczona w ziołach.
Pasztet wieprzowy z wątróbką drobiową i sosem żurawinowym.
Rolada z kurczaka z farszem mięsnym.
Śledź po polsku z cebulką w oleju.
Golonka z nóżkami w galarecie.
Tortilla z tuńczykiem.
Sałatka z pieczonym burakiem, gruszką i cukinią w dressingu ziołowym.
Sałata grecka z oliwkami i serem feta.
Pieczywo mieszane.
Cena 150,00 zł/os.
Pakiet III
Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z kury z kuleczkami z makaronu.
I Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Udka faszerowane mięsem i warzywami.
Karkówka duszona w sosie borowikowym.
Kotlet devolay z serem żółtym i masłem.
Żeberka w miodzie i musztardzie francuskiej.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Surówka z marchewki, pora i jabłka.
Surówka z kapusty pekińskiej z natką pietruszki i szczypiorkiem.
II Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kotlet z indyka z cukinią i marchewką.
Golonka zapiekana w miodzie i piwie.
Ziemniaki opiekane z ziołami.
Przekąski i sałatki:
Wędliny własnego wyrobu (boczek, łopatka, karkówka).
Pieczona rolada z kaczki z mięsem wieprzowym podana z terriną z wątróbek
drobiowych z orzechową posypką.
Marynowane ozorki wieprzowe w sosie chrzanowym z natką pietruszki.
Schab pieczony z farszem chrzanowo - ziołowym podany z klopsem mięsnym.
Ryba w sosie greckim.
Śledź w oleju na zielono z cebulką i czosnkiem na carpaccio z buraka.
Tortilla (różne smaki) podana z nuggetsami drobiowymi i dipem czosnkowym.
Sałatka hawajska z ryżem, ananasem i kurczakiem wędzonym.
Sałatka grecka z oliwkami i serem feta.
Pieczywo mieszane.
Cena 180,00 zł/os.