Organizacja wyjątkowych uroczystości to duże przedsięwzięcie, które trzeba dokładnie zaplanować. Najważniejsze jest poczucie zadowolenia Solenizantów, Jubilatów oraz zaproszonych Gości. Aby wydarzenie odbyło się na jak najwyższym poziomie, potrzebne jest doświadczenie w organizacji tego typu uroczystości. Nasza, ponad dwudziestoletnia, praktyka pozwoli Państwu uczcić ten wyjątkowy dzień w przyjaznej atmosferze, nie martwiąc się przy tym o najdrobniejsze szczegóły.
W ramach oferty zapewniamy:
- dania gorące serwowane,
- przekąski zimne: mięsne, rybne i warzywne,
- sałatki warzywne lub mięsne,
- możliwość skomponowania indywidualnego menu,
- menu wegetariańskie, dziecięce oraz dla osób na specjalnych dietach,
- napoje niegazowane (woda Kropla Beskidu, soki owocowe, łącznie 2 l /os.),
- bufet kawowy (kawa, herbata, dodatki bufetowe),
- przechowywanie żywności dostarczonej do obiektu przez Gospodarzy spotkania, max. 1 dzień przed przyjęciem lub w dniu rozpoczęcia spotkania,
- bezpłatny dostęp do całorocznej sali zabaw dla dzieci.
Dodatkowo można zamówić:
- ciasto domowego wypieku - 100 g/20 zł,
- alkohol: wódkę (0,5 l) min. 60 zł, wino (0,75 l ) min. 50 zł,
- oprawę muzyczną DJ – 250 zł/h,
- głośnik wolnostojący – 300 zł.
Warunki rezerwacji i płatności:
- ostateczne potwierdzenie ilości osób na 7 dni przed terminem przyjęcia,
- wpłata zadatku w wysokości 1 000 zł,
- alkohol, owoce, ciasto, tort, słodycze oraz rybę wędzoną zapewniają Gospodarze uroczystości,
- restauracja nie zezwala na wnoszenie własnego jedzenia poza wymienionym powyżej,
- wyłącznie Gospodarze imprezy dysponują żywnością pozostałą po przyjęciu. Opłata za usługę pakowania + jednorazowe pojemniki – min. 100 zł.
- czas trwania spotkania przy wyborze pakietu I - do 3 godzin,
- czas trwania spotkania przy wyborze pakietu II i III - do 7 godzin,
(dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi 500 zł) - czas trwania uroczystości do godziny 22:00,
- Gospodarze odpowiadają za ewentualne szkody w mieniu Hotelu spowodowane przez uczestników podczas uroczystości.
Konsumpcja:
- dzieci do lat 4 – bezpłatna; w przypadku potrzeby dostawienia oddzielnego, odpłatnego krzesła dla dziecka do lat 4 przy stole, Gospodarze zobowiązują się powiadomić Hotel o tym fakcie; (płatność wynosi 30% stawki osoby dorosłej,
- dzieci do lat 12 – płatność 50% stawki osoby dorosłej.
Informacje i zamówienia:
- Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525; e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl
- W przypadku imprez okolicznościowych organizowanych w dni świąteczne, takie jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc koszt imprezy wzrasta o 30%.
- Oferta ważna do 31.12.2023 r.
Pakiet I
Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z kury z warzywami i kuleczkami Grandine.
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kurczak w białym sosie z pieczarkami i zielonym groszkiem.
Żeberka duszone na kapuście z warzywami.
Panierowany zraz drobiowy z żółtym serem i masłem.
Duszona karkówka z pieczonym jabłkiem, majerankiem i żurawiną.
Ziemniaki gotowane z koperkiem.
Kopytka ziemniaczane z masłem i tymiankiem.
Surówka z marchewki, pora i jabłka.
Surówka z białej kapusty.
Deser:
Puchar lodów z owocami i bitą śmietaną.
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 150,00 zł/os.
Pakiet II
Zupa serwowana indywidualnie:
Zupa krem z marchwi i batatów, grzanka z ziołowym serkiem.
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Tradycyjny kotlet schabowy.
Marynowana karkówka w sosie własnym z czosnkiem i cebulą.
Golonka duszona w ciemnym piwie i sosie BBQ.
Kotlet z indyka i szynki wieprzowej z cukinią i marchewką.
Ziemniaki tłuczone z okrasą.
Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka.
Surówka z marchewki i selera.
Przekąski i sałatki:
Karkówka pieczona w ziołach.
Pasztet wieprzowy z wątróbką drobiową i sosem żurawinowym.
Rolada z kurczaka z farszem mięsnym.
Śledź po polsku z cebulką w oleju.
Tortilla z tuńczykiem.
Sałatka z pieczonym burakiem, gruszką i cukinią w dressingu ziołowym.
Sałata grecka z oliwkami i serem feta.
Pieczywo mieszane.
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 190,00 zł/os.
Pakiet III
Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z kury z kuleczkami z makaronu.
I Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Udka faszerowane mięsem i warzywami.
Karkówka duszona w sosie borowikowym.
Kotlet devolay z serem żółtym i masłem.
Żeberka w miodzie i musztardzie francuskiej.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Surówka z marchewki, pora i jabłka.
Surówka z kapusty pekińskiej z natką pietruszki i szczypiorkiem.
II Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kotlet z indyka z cukinią i marchewką.
Golonka zapiekana w miodzie i piwie.
Ziemniaki opiekane z ziołami.
Przekąski i sałatki:
Pieczona rolada z kaczki z mięsem wieprzowym
Marynowane ozorki wieprzowe w sosie chrzanowym z natką pietruszki.
Schab pieczony z farszem chrzanowo - ziołowym podany z klopsem mięsnym.
Ryba w sosie greckim.
Śledź w oleju na zielono z cebulką i czosnkiem na carpaccio z buraka.
Tortilla (różne smaki) podana z nuggetsami drobiowymi i dipem czosnkowym.
Sałatka hawajska z ryżem, ananasem i kurczakiem wędzonym.
Sałatka grecka z oliwkami i serem feta.
Pieczywo mieszane.
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 230,00 zł/os.