Osiemnastka

Któż nie czekałby na swoje 18-te urodziny, jak na wyjątkowe święto? Przecież
jest to symboliczny początek dorosłości, a więc na pewno okazja dla wyjątkowej oprawy. Hotel Szyszko***, specjalizujący się w dużych i małych przyjęciach okolicznościowych, proponuje Państwu swoje wnętrze i usługi do organizacji tego wyjątkowego dnia. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Zapewniamy:

  • dania gorące serwowane indywidualnie
  • szeroki wybór wyśmienitych przekąsek: zimne, mięsne, bezmięsne oraz rybne,
  • sałatki warzywne lub mięsne,
  • menu wegetariańskie oraz dla osób na innych dietach,
  • możliwość skomponowania indywidualnego menu,
  • napoje gazowane i niegazowane,
  • bufet kawowy (kawa, herbata, dodatki bufetowe),
  • przechowywanie żywności dostarczonej do obiektu przez Gospodarzy spotkania, 1 dzień przed przyjęciem lub w dniu rozpoczęcia spotkania.

Dodatkowo można zamówić:

  • ciasto domowego wypieku 100 g/20,00 zł,
  • oprawę muzyczną DJ-a wraz z nagłośnieniem i oświetleniem 160,00 zł/h,
  • alkohol: wódka (0,5 l) min. 40,00 zł, wino (0,75 l) min. 40,00 zł,
  • zabezpieczenie przyjęcia przez profesjonalną agencję ochrony.

Warunki rezerwacji i płatności:

  • ostateczne potwierdzenie ilości osób na 7 dni przed terminem przyjęcia,
  • alkohol, ciasto, tort, słodycze oraz rybę wędzoną zapewniają Gospodarze uroczystości,
  • restauracja nie zezwala na wnoszenie własnego jedzenia poza wymienionym powyżej,
  • wyłącznie Gospodarze imprezy dysponują żywnością pozostałą po przyjęciu. Opłata
    za opakowania do żywności od 100,00 zł.
  • w dniu podpisania umowy wymagana jest wpłata kaucji zwrotnej w wysokości 1.200,00 zł,
  • czas trwania przyjęcia do 7 h,
  • opłata za każdą dodatkową godzinę wynosi 500,00 zł.

Dodatkowe usługi i informacje:

  • duża fontanna czekoladowa - 700,00 zł - powyżej 20 os.,
  • czekoladziarka z gorącą czekoladą do picia 7,00 zł/os.,
  • oferta ważna do 31.12.2022 r.

W przypadku imprez okolicznościowych organizowanych w dni świąteczne, takie jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc, koszt imprezy wzrasta o 30%.

Przykładowe menu

Zupa serwowana indywidualnie:
Toskańska zupa pomidorowa z warzywami.

Danie gorące serwowane indywidualnie:
Kurczak w białym sosie z pieczarkami i zielonym groszkiem.
Ziemniaki pieczone z ziołami.
Surówka z marchewki, pora i jabłka.
Surówka z białej kapusty.

Przekąski i sałatki:
Pieczone mięsa i wędliny.
Pikantny śledzik z tabasco.
Pita z wieprzowiną i serem, sałatą lodową i sosem.
Panierowane fileciki z kurczaka z dipem meksykańskim.
Tortilla z grillowanym kurczakiem, warzywami.
Pomidory z sosem czosnkowym i z żółtym serem.
Sałatka cezar z kurczakiem i parmezanem.

Bufet kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe (śmietanka, cytryna)
Woda gazowana i niegazowana - łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.

Cena 140,00 zł/os.

Spotkajmy się i omówmy szczegóły

Chętnie umówimy się na spotkanie, w trakcie którego oprowadzimy zainteresowanych po Hotelu, omówimy szczegółowo menu oraz pozostałe kwestie organizacyjne. W przypadku dodatkowych pytań lub rezerwacji prosimy o kontakt pod wskazane numery telefonów lub pod numer bezpośredni 605 665 525. Pozostaję do Państwa dyspozycji i serdecznie zapraszam do współpracy - Agnieszka Makowska.

TOP });