Świąteczny catering,

czyli jak ułatwić sobie życie na święta…

Wybór dań wigilijnych:

  • Zupa grzybowa z suszonych grzybów z łazankami

    17,00 zł
    porcja 300 ml
  • Barszcz czerwony z uszkami

    14,00 zł
    porcja 300 ml
  • Karp smażony sauté (filet)

    18,00 zł
    porcja 130 g
  • Karp z kiszoną kapustą i żurawiną

    24,00 zł
    porcja 120 g + 100 g
  • Karp pieczony na miodzie z nutą piernikową

    20,00 zł
    porcja 120 g
  • Sandacz w sosie cytrynowym z prażonymi migdałami

    25,00 zł
    porcja 180 g + 100 g sos
  • Krokiet z nadzieniem pieczarkowym

    12,00 zł
    1 szt
  • Pierogi z kapustą i grzybami

    4,00 zł
    1 szt
  • Kapusta postna z grzybami

    18,00 zł
    porcja 300 g
  • Bigos świąteczny z wędzonką i śliwkami suszonymi

    25,00 zł
    porcja 300 g
  • Kutia z bakaliami

    25,00 zł
    porcja 500 g
  • Łazanki z makiem

    15,00 zł
    porcja 300 g
  • Piernik adwentowy z maliną i czekoladą

    28,00 zł
    1 kg
  • Ryba po grecku – filet z miruny

    18,00 zł
    porcja 180 g
  • Karp w galarecie

    28,00 zł
    porcja 150 g + 80 g
  • Pstrąg w zalewie winno – octowej

    30,00 zł
    porcja 200 g
  • Śledź po polsku w oleju z cebulą

    17,00 zł
    porcja 150 g

Menu świąteczne

  • Pasztet wiejski wieprzowy + sos chrzanowo - żurawinowy

    24,00 zł
    1 kg
  • Schab pieczony w ziołach z morelą

    37,00 zł
    1 kg
  • Galantyna z kurczaka z pistacjami

    32,00 zł
    1 kg
  • Sałatka jarzynowa

    15,00 zł
    porcja 300 g
  • Kaczka w całości, faszerowana mięsem z soczewicą i bakaliami

    170,00 zł
    sztuka ok. 2 kg
  • Polędwiczki wieprzowe sous vide w sosie śliwkowym

    32,00 zł
    porcja 150 g + 100 g sos
  • Noga z kaczki confit ze smażoną żurawiną i gruszką

    30,00 zł
    porcja 200 g + 130 g dodatki
  • Żeberka w sosie ketchupowo – miodowym

    25,00 zł
    porcja 200 g

Potrawy możemy przygotować

- na półmiskach dostarczonych przez Państwa

- na półmiskach porcelanowych* – kaucja za wypożyczenie wynosi od 50,00 zł                 

*(cena uzależniona od ilości wypożyczonej porcelany)      

 - w opakowaniach jednorazowych

  • taca duża – 2,00 zł / 1 szt
  • taca mała – 1,50 zł / 1 szt
  • pojemnik na sałatkę – 0,50 zł / 1 szt
  • pojemnik na zupę – 0,50 zł / 1 szt
  • pojemnik dwudzielny na danie główne – 1,00 zł / 1 szt

Zamówienia można składać do 20.12.2021 r.
Zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 605 665 525 (Agnieszka Makowska)
lub mailowo na adres restauracja@hotel-szyszko.pl

Odbiór osobisty w godz. 10.00 -13.00 w dniu 24.12.2021 r. Hotel Szyszko*** ul. Innowacyjna 3, 16-400 Suwałki
TOP });